Isis mol

Bio pure (Detoxen,zuiveren)

Bio pure is een behandeling speciaal geschikt voor diegene die op zoek is om de huid diepgaand te zuiveren, te ontgiften waardoor deze beter kan ademen. Minuscule fijne stofdeeltjes die constant rond zweven door de lucht, vervuiling door zware metalen, tabaksrook, microbiële groei, de groeiende verstedelijking,.... verhoogt de verstikking van de huid. Verstopte poriën, vroegtijdige huidveroudering en een daling van onze cellulaire voorraad zijn hier het gevolg van. Bio Pure gaat weerstand bieden aan het zuurstofgebrek en de vervuiling. De huid gaat beter ademen, is zuiverder en veerkrachtiger.

Essentiële actieve ingrediënten:

PURISOFT: Moringa-extract, trekt als een magneet alle verontreinigende stoffen en zware metalen op die de huid zijn binnengedrongen om deze te neutraliseren. Stimuleert het afweersysteem van de huid.

 =Beschermer

PHYTOVITYL: Gewonnen uit de gecontroleerde extractie van maiszaden. De huid krijgt de vitale energie terug die nodig is voor een goede werking. Beschermd de huid tegen vrije radicalen (stoffen die schade kunnen veroorzaken aan de huid) en verontreiniging.

=Herstel

OXYGESKIN: Een extract uit de Oost-Indische kers, verhoogt het vermogen van de cellen om zich aan te passen aan lage zuurstofgehaltes. De huid krijgt hierdoor meer energie en is beter bestand tegen agressies.

=Zuurstof

Detoxen/Zuiveren
Bio pure 85 €

*epilatie inbegrepen in de behandeling


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x