Isis mol

GenXskin (Boosten/Stevigheid)


De veroudering van de huid kenmerkt zich onder meer door een “slapengaan“ van de coderende genen voor de synthese van de structurele moleculen van de huid: elastine, collageen en hyaluronzuur. De extracellulaire matrix verliest zijn structuur (verlies volume) en de huid haar stevigheid. 

Genxskin Ericson Laboratoire zorgt voor de reactivering van 14 genen in uw huidcellen die een verhoogde aanmaak van collageen, elastine en huid eigen hyaluronzuur mogelijk maakt voor een zichtbaar anti-aging effect. Deze behandeling herstelt de schoonheidsdriehoek van het gelaat.

Essentiële actieve ingrediënten:

MATRIGENICS 14G: Het resultaat van biotechnologisch onderzoek, is een werkzame stof gewonnen uit een bruine macroalg -Undaria Pinnati- Werkt direct in de kern van de cel om de 14 genen te stimuleren die betrokken zijn bij de synthese van de vezels die het gezicht ondersteunen. Collageen en elastine evenals de synthese van hyaluronzuur. Het herstelt de schoonheidsdriehoek die kenmerkend is voor een jonge huid en doet de mechanismen herleven die de stevigheid van de huid verzekeren. Fronslijnen, nasolabiale plooien worden gladgestreken en gevuld alsook de vorming van negatieve uitdrukkingsrimpels.

Boosten/Stevigheid
Genxskin 95 €

*epilatie inbegrepen in de behandeling


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x