phone 014 31 65 41

Hydra Advanced (Herstel vocht/lipide)

Hydra Advanced Ericson Laboratoire gaat een stap verder in zijn expertise op het gebied van hydratatie van de huid, met een assortiment dat hoge concentraties actieve bestanddelen biedt om tegelijkertijd in te werken op de verschillende parameters van het vochtgehalte van de huid.

De Hydra Advanced lijn helpt de hydrolipidenbalans van de droge en vochtarme huid te herstellen, te behouden en te optimaliseren, door de natuurlijke hydratatiemechanismen te ondersteunen en de epidermale barrière te versterken.

Met formules die gemiddeld 7,6x geconcentreerder zijn qua objectieve actieve ingrediënten gecombineerd met een unieke technologie, biedt Hydra Advanced een volledig antwoord op de problematiek van deshydratatie en droogte van de huid, terwijl de vochtbarrière van de huid wordt hersteld.

Essentiële actieve ingrediënten:

OSMOCELLA: Is een biotechnologische actieve stof die de activiteit van osmolyten stimuleert in de bovenlagen van de huid. Hierdoor wordt het beschikbare watergehalte in de intercellulaire ruimten verhoogd en de absorptie ervan bevorderd.

HYDROCERYL AQP3: Is een innovatief actief bestanddeel dat de vorming van aquaporines bevordert. Aquaporines zijn microkanalen die essentieel zijn voor de circulatie van water in de cellen van de opperhuid. Het versterkt het natuurlijke hydratatienetwerk van de huid voor een optimale waterdoorstroming. 

TREHALINE: is een innovatief, op biomimetische NMF’s geïnspireerd complex met een dubbele functie: het fungeert zowel als een beschermende film en als een vochtreserve. 


CICALTANE: versterkt de barrièrefunctie van de hoornlaag. Het bevordert de ceramideproductie, stimuleert de celenergie die essentieel is voor een efficiënte regeneratie van de huid en behoudt een gezond hydratatieniveau van de huid.


Herstel vocht/lipide
Hydra Advanced: 105€

*epilatie inbegrepen in de behandeling{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x