Isis mol

Hydra clinic (Herstel vocht/lipide)

Hydra Clinic Ericson Laboratoire is een hydraterende en herstellende behandeling geschikt voor de droge- en of vochtarme huid. Hydra Clinic beïnvloedt de natuurlijke hydratatiemechanismen en stimuleert de watertoevoer voor een optimale hydratatie. Een huid die in balans is heeft voldoende vetten en vocht in de huid en dat is wat Hydra Clinic doet. Droogtelijntjes verdwijnen, net als het trekkerige gevoel. De elasticiteit verbetert en de droge huid zal zich snel herstellen.

Essentiële actieve ingrediënten:

LIPIDURE: Is een actief bestanddeel dat tot stand gekomen is dankzij biomedisch onderzoek. Heeft een hoge hydraterende werking, bootst de membraanstructuur van de huidcel na. Past zich aan de luchtvochtigheid aan om de beschermlaag van de huid te herstellen en tegelijkertijd uitdroging te verminderen.

AQUAPHYLINE: Actief bestanddeel dat afkomstig is van de biotechnologie. Het biedt de opperhuid een diepgaand hydraterend effect.Aquaphyline is rijk aan oligosachariden. Aquaphyline stimuleert de synthese van aquaporines (kleine kanalen die de taak hebben om de watercirculatie tussen de cellen te verzekeren) en bevordert de watercirculatie van de lederhuid naar de opperhuid. Heeft het vermogen om hyaluronzuur in de opperhuid te verhogen en zodoende op krachtige wijze de capaciteit van het waterbehoefte in de verschillende huidlagen te stimuleren.

SKIN REPAIR BIO: een nieuw actief bestanddeel dat tot stand gekomen is door biotechnologie. Het is een extract van de distel (onopordum acanthium), bekend om zijn helende eigenschappen bij de behandeling van brandwonden. Zorgt voor een verbetering van de huidbarrière functie door de microarchitectuur van de hoornlaag te versterken. Skin Repair Bio gaat het herstelproces van de huid stimuleren.

PHYTO-MARIN MICROPATCH: Afgeleid van de farmaceutische industrie. Deze moleculaire foto-zeewater patch zorgt voor een langdurige doeltreffende hydratatie. Lost het waterverlies op van de bovenste huidlagen in de opperhuid en herstelt de diepgaande hydratatie.


Herstel vocht/lipide
Hydra Clinic 85€

*epilatie inbegrepen in de behandeling{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x