Isis mol

Hypoxi L 250

De oorzaak :

Genetica is een van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam.

Onze erfelijke aanleg bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel.

Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren in een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. De delen van het lichaam die een zwakkere bloedcirculatie hebben gaan na een normale training een kouder oppervlakte temperatuur hebben.

Het gevolg:

Geen diëet nog training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren op plaatsen met een zwakke doorbloeding.

Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan.

Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding zal het transport van vetzuren verhinderen. 

Het gevolg :

- hardnekking opgeslagen vetzuren

- bloedcirculatie verslechteren, zwak bindweefsel

De oplossing:

Door versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd.

Een speciaal ontwikkelde vacuumcabine past variërende druk toe op de benen, billen en onderbuik. De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de benen, billen en onderbuik. 

Zo verrijkt het bloed zich met de vetzuren. De verandering van druk laat het verrijkte bloed afvoeren, weg van de probleemzone en in de bloedsomloop.

Hypoxitraining met de L250

De L250 combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding.

De bloedcirculatie in het vetweefsel wordt verbeterd door toepassing van wisselende druk met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen, billen en onderbuik makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam.

Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren, waar ze verbruikt worden, versneld door een training specifiek gericht op vetverbranding.

Het eindresultaat: volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam.

Kuur van 10 beurten 300 €


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x