Isis mol

MAXIMUS POLLOGEN

Maximus is het complete anti-aging en body contouring systeem.

Het Maximus platform is een esthetisch high-tech systeem dat non-chirurgische technieken gebruikt voor huidverbetering, huidverstrakking en vetreductie.

Twee toonaangevende en klinisch bewezen technologieën zorgen dat de behandelingen met MAXIMUS direct zichtbaar zijn en langdurig aanhouden.

De TriLipo technologie combineert twee effectieve technologieën: TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA). De gelijktijdige werking in 1 handstuk geeft een synergetisch effect van non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage en huidverstrakking.

Het is ook de enige technologie ter wereld die omvangvermindering en huidverstrakking gelijktijdig uitvoert, waardoor er geen verslapte huid na omvangvermindering achter blijft.

1 Verstrakking van verslapte huid, lokale vetreductie en body contouring en stimulatie collageensynthese

2 Natuurlijke huidprocessen worden in gang gezet om tot het gewenste resultaat te komen. De huid en het lichaam gaan het zelf doen, dankzij zeer geavanceerde technologieën. Klinische testen en onafhankelijke rapporten bevestigen en onderstrepen de werking en de resultaten.

3 De behandelingen van Maximus zijn opmerkelijk aangenaam voor de klant. Volstrekt pijnloos, geen down-time en heerlijk relaxerend.


RELEASE

De Trilipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vetlaag) en spieren voor een drievoudige vetreductie.
Het gecombineerde effect van de Trilipo RF en Trilipo DMA geeft een diepe en gelijkmatige verhitting van zowel de dermis als de vetlaag. De Trilipo RF energie verhit het subcutane vetweefsel waarbij het vloeibaar geworden vet de vetcellen kan verlaten. Dit thermische effect versnelt het natuurlijke vetcelmetabolisme. De geconcentreerde Trilipo RF energie laat collageenvezels samentrekken, waardoor de huid meteen strakker wordt. Gelijktijdig worden de fibrolasten gestimuleerd, waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurige huidverstrakkiende resultaten.

REMOVE

De vetverwijdering wordt uitgevoerd door gelijktijdige interne en externe druk op de vetlaag.
Intern zorgt de Trilipo DMA voor spiercontracties dat van onderuit tegen de vetcellen duwt. Extern wordt op de vetcellen geduwd door de druk van het handstuk. Dit resulteert in het 'uitpersen' van de vetcellen, dat meteen door het gepatenteerde DMA lymfedrainage mechanisme wordt afgevoerd. De combinatie van Trilipo RF en DMA verhoogt de bloedcirculatie waardoor de huid verrijkt wordt met zuurstof en gifstoffen door dextoxinatie afgevoerd worden.

RESHAPE

Geconcentreerde Trilipo RF energie zorgt voor het samentrekken van de collageenvezels wat een direct huidverstrakkend effect als resultaat heeft. Gelijktijdig wordt het metabolisme van de fibrolasten gestimuleerd, waardoor meer collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurig aanhoudende huidverstrakkende resultaten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x