Isis mol

Omnilux-led

Wat is LED Lichttherapie?

Dit is een therapie gebaseerd op zuiver rood LED licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek en wordt reeds meerdere jaren gebruikt in de dermatologie voor de behandeling van huidkanker en  tal van huidproblemen. In de cosmetische wereld wordt deze ingezet om de huid te verbeteren.

Het systeem werd verder ontwikkeld voor huidverjonging. Na enkele behandelingen is een zichtbare huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Hoe werkt het ?

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Het is van essentieel belang dat de LED niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet afgeven.De huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Het resultaat naar huidverjonging toe:

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert (hydratatieverhogend)
  • Couperose (roodheden) en pigmentvlekken verzachten
  • Poriën verkleinen
  • De huid wordt gladder
  • Geïrriteerde huiden worden weer gezond
  • De spankracht, elasticiteit van de huid verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid als gevolg
  • Stimulatie van collageen en elastine productie
  • Vermindering van ontstekingen en acne 

Naast huidverjonging en herstel van de huid kan omnilux LED ook succesvol worden gebruikt bij de behandeling van acne, psoriasis, couperose, pigmentvlekken, wondheling, e.a.

Is het veilig ?

Omnilux lichttherapie is niet-invasief en veilig. De lichtbron bevat geen schadelijk UVA of UVB licht en wordt reeds vele jaren gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van huidproblemen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat LED licht van Omnilux de huid gezonder maakt op een 100% veilige manier!

De behandeling ?

Het licht wordt gedurende 20 minuten op de huid geplaatst. Voor een optimaal resultaat wordt een kuurbehandeling aangeraden. Een kuur bestaat uit 8 behandelingen (2 behandelingen per week). 

De Omnilux LED lichttherapie is eveneens te combineren met andere huidverzorgingen zodat we een totaalbehandeling kunnen voorstellen aangepast aan de noden van uw huid.

Led lichttherapie is voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren.

Behandeling 20 minuten 35 €

Kuur van 8 behandelingen 280 € + 1 behandeling gratis

Extra in gelaatsverzorging 25 €

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x