Isis mol

OxyGeneo TM


OxyGeneo TM

Huidvernieuwing en textuurverbetering met de 3-in-1 behandeling door middel van fysiologische processen op de huid toe te passen.

EXFOLIATE

De OxyGeneo TM exfolieert de bovenste huidlaag om de dode huidcellen te verwijderen, verstopte poriën te openen, het oppervlak glad te maken en de huid te vernieuwen. De behandeling genereert een overvloed aan CO2- belletjes die de bovenste huidlaag doordringen en een fysiologische reactie teweegbrengen die bekend staat als het Bohr-effect. 

OXYGENATE

OxyGeneo TM maakt gebruik van de natuurlijke processen van het lichaam om de huid van binnenuit van zuurstof te voorzien met het Bohr-effect. Tijdens het Bohr-effect stuurt het lichaam O2-rijk bloed naar de huid om de CO2 te vervangen. Dit resulteert in een optimale zuurstofverrijking van de huid en een verhoogde cellulaire activiteit.

INFUSE

Tegelijkertijd voorziet OxyGeneo TM de huid van vitaminen, voedingsstoffen en geselecteerde werkstoffen die de huid voeden en een gezondere en gladdere teint bevorderen. Geneo X heeft 7 unieke behandelingen die gericht zijn op de specifieke behoeften van de huid.

REVIVE: Anti-Aging bij huidveroudering. De Geneo Revive verbetert de huidtextuur en reduceert rimpels en lijntjes. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revitaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

IllUMINATE: Voor huidverlevendiging en huidverheldering. De Geneo Illuminate brengt de doffe huid met levenloze uitstraling weer terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling.

DETOX: Beschermen en ontgiften. De Geneo Detox zorgt voor het ontgiften van de huid en voert afvalstoffen af. Heeft een zeer krachtige antioxidatieve  werking, is ontstekingswerend en heeft natuurlijke kalmerende werking.

HYDRATE: Lipide-en vochtarme huid. De Geneo Hydrate herstelt de barrièrefunctie, waardoor dehydratatie door transepidermaal vochtverlies wordt tegengegaan. Verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de vochthuishouding terug in balans. 

BALANCE: Gemengde en vette huid. De Geneo Balance heeft een diepreinigende werking in de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt vermindert. Het verbetert de huidtextuur, werkt matterend en geeft een gladdere uitstraling. 

GLAM: Voor huidversteviging, lifting en volume. De Geneo Glam geeft een lifting en Plumping effect voor visibel meer huidvolume. Het versterkt de celwanden en beschermt tegen afbraak van elastine. Geeft de verslapte huid de boost die het nodig heeft. 

RETOUCH: Intensieve huidvernieuwing. De Geneo Retouch geeft een dubbele exfoliatie: mechanisch en chemisch. Voor elke huid die nood heeft aan verbetering en vernieuwing. De ultieme behandeling voor een gladde en stralende teint, die de huid een frisse start geeft met buitengewone resultaten. 

A WORLD OF NATURAL INGREDIENTS FOR GLOWING AND HEALTHY SKIN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x