0
Your cart is empty!

Hypoxi Dermologie

Een stevige Huid

Odoo CMS - a big picture
.

Het Principe

Huid dient net zoals de spieren getraind te worden om in goede conditie te blijven.

In vergelijking met spieren kan de huid zichzelf niet bewegen en moet er dus op een uitwendige manier getraind worden. Hoe meer de elastische weefsels van de huid samentrekken en uitrekken des te sterker de huid wordt.

De Hypoxidermologie is een unieke therapie ontwikkeld voor het veilig en efficiënt trainen van de huid, zonder nadelen of risico's voor het vatenstelsel.

.

De Methode

Hypoxidermologie heeft een uniek systeem dat vacuüm en compressie combineert  hetgeen resulteert in een nieuwe en efficiënte manier om de huid en de textuur ervan te verbeteren. 

De therapie werkt via een netwerk van 400 drukkamers verspreid rond de maagstreek, heupen, billen en benen. Tijdens de behandeling wordt de huid zachtjes uitgerokken en langzaam in de originele positie gebracht. Door deze zachte beweging wordt het weefsel getraind, net zoals een spier. Het resultaat is een meer gladde en elastische huid.

De toepassing van lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof. Het metabolisme wordt aldus gestimuleerd.

De toepassing van hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan.

.

Odoo CMS - a big picture