0
Your cart is empty!

OXYGENEO+

Odoo CMS - a big picture
.

OxyGeneo is een revolutionaire huidverzorging.

.

OxyGeneo is hét alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één.

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op uw huid.

OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie en produceert ontelbare koolstodioxide belletjes die zacht tegen de huid uiteenspatten.

Deze CO2 rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor een verhoogde zuurstof toevoer in de weefsels ontstaat die:

-     zuurstofrijk bloed direct naar het te behandelen gebied stuurt

-     een vasodilatatie creëert en bloedtoevoer verhoogt

-     het celmetabolisme van de huidcellen verhoogt

-     de opname van actieve ingrediënten in de huid bevordert

.
Odoo CMS - a big picture

Werking

Odoo image and text block

Exfoliate

OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

Odoo image and text block

Infuse (insluizen)

Het OxyGeneo effect wordt gecrëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor en effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

Odoo image and text block

Oxygenate (zuurstof)

OxyGeneo produceert ontelbare CO2 belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om:

  • Een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor de CO2 belletjes worden gecreëerd een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat.

  • Faciliteert de optimale opname van CO2 belletjes en actieve ingrediënten uit de formules van Pollogen in de epidermis.

Odoo image and text block

Tripolar (radiofrequentie)

Pollogen is grondlegger van de wereldbefaamde Tripollar.

Tripollar stijgt boven de limitaties uit van voorgaande mono -en bipolaire technologieën.

Pollogen's gepatenteerde Tripollar Technologie is een efficiënte, non -invassieve, 3e generatie RF technologie die gouden standaard is geworden in de industrie voor rimpelreductie, huidverstrakking, huidverjeugdiging en méér.

  • In de gezichtsbehandelingen zorgt Tripollar RF voor een contractie van bestaande collageenvezels en stimuleert de regeneratie van nieuwe collageenvezels in de dermis.

  • Tripollar geeft op een veilige manier directe en duurzame lange termijn resultaten zonder pijn en hersteltijd.

  • Het zorgt voor een gladdere en stevigere huid, reductie van fijne lijntjes en rimpels en een verbetering van de huidtextuur.

  • Een behandeling met Tripollar wordt als fijn, warm en ontspannend ervaren.

Dit alles op een prettige, veilige en zeer effectieve manier, met een prachtig resultaat direct na de eerste behandeling.

.

Odoo CMS - a big picture