Isis mol

Paraceutical Peelings NOON

Nieuw

Uitzonderlijke resultaten met NOON Aesthetics

Noon, is een volledig nieuw merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten. Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hoge concentraties werkstoffen en paraceutische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

NOON geeft indrukwekkende resultaten bij:

Anti-aging

Hyperpigmentatie

Acne

Huidveroudering

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben.

Een goed voorbeeld is het ingrediënt pure Retinol (Vit A). De maximale dosering van Pure Retinol in crèmes of serums is 0,3%. Bij hogere doseringen treden reacties en irritaties op. Dankzij het gepatenteerde DermShield heeft NOON serums voor thuisgebruik met 1,0% en zelfs 1,6% zonder bijwerkingen. Waardoor het begrip anti-aging een totaal nieuwe dimensie krijgt en de normen naar een ongeziene hoogte brengt.

Het gebruik van deze componenten van gecertificeerde ingrediënten, waarbij geen concessies gedaan worden aan de exacte concentraties maakt het mogelijk om de best mogelijke resultaten te behalen die tegenwoordig op het gebied van huidverbeteringsproducten bereikbaar zijn.

Heb je niet echt een huidprobleem dan zorgt NOON ervoor om je huid zo lang mogelijk jong te houden!

Al onze behandelingen gebeuren met een vernieuwde methode van huiddiagnose + een gratis nauwkeurige huidscan met Observ 520X, zo krijgt jouw huid precies wat ze nodig heeft!

NOON Aesthetics is geschikt voor dames en heren.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x