phone 014 31 65 41

Bio Microneedling

 Bio Microneedling, een revolutionaire, 100% natuurlijke behandeling.

SQT is een nieuwe bio-microneedling behandeling, zonder het gebruik van een machine, en kan op elk deel van het lichaam worden toegepast!

SQT stimuleert de littekengenezende reactie van het lichaam en verhoogt de celvernieuwing van de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl de huid geneest, waardoor u bijna een onmiddellijk opvullend effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van pigmentvlekken, huidveroudering, littekens en acne, evenals het behandelen van striae op het lichaam.

Welke problemen kunnen behandeld worden?

*Acne

*Acne littekens

*Pigmentatie

*Grove poriën 

*Tekenen van veroudering

*Ongelijkmatige teint

*Zonschade

*Doffe, droge huid

*Vette huid

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen (Spongilla Spicules) afkomstig van de zoetwaterspons,  samen met een gecertificeerd serum rechtstreeks in je huid gebracht door middel van handmassage om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloeding, verdoving en huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen en wordt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging bereikt. Afhankelijk van het penetratieniveau kan afschilfering van de huid worden verwacht. Sponsspicules worden niEt geabsorbeerd, maar kunnen 48 tot 72 uur in de huid blijven zitten en worden vervolgens afgevoerd met het stratum corneum. (bovenste huidlaag)

Veel gestelde vragen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

SQT is effectief vanaf de eerste behandeling! Echter vragen diep liggende huidproblemen vaak meer behandelingen. Bij diepliggende pigmentatie worden de mooiste resultaten behaald na 4 behandelingen. De acne huid vraagt doorgaans 1 à 2 behandelingen. De huid met fijne lijntjes, rimpels, grote poriën en diepliggende huidschade hebben meestal de volledige 4 behandelingen nodig.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

2 à 3 weken

Heb ik na een kuur onderhoudssessies nodig?

De eindresultaten van SQT zijn uiterst langdurig. Na een kuur kan u indien gewenst elke 3 maanden een SQT behandeling laten uitvoeren. 

Kan een SQT behandeling toegepast worden op een gevoelige huid? 

SQT is geschikt voor gevoelige huiden.

Is de behandeling geschikt voor zwangere vrouwen? 

Ja, maar door de zwangerschap kan je extra gevoelig zijn voor alle schoonheidsbehandelingen. Daarom raden wij aan dit eerst te bespreken met uw arts of gynaecoloog.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x