Collageen draadlift

JE EERSTE RIMPEL IS JE LAATSTE MET DE COLLAGEEN DRAADLIFT TECHNIEK

Tal van onderzoeken tonen aan dat wetenschappers meer en meer op zoek zijn naar natuurlijke anti-aging alternatieven voor o.a. botox- en fillerbehandelingen. De Collageen draadlift zonder naalden is een baanbrekend alternatief dat werkelijk het verschil maakt.

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen, een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam, bevindt zich in veel bindweefsels, waaronder de huid en de spieren. Deze stof, het elixer van de jeugd genoemd, vormt een van de belangrijkste aminozuren die de huid er jong uit laten zien.

Vanaf eind 20, begin 30 verliest je huid ongeveer 1% collageen per jaar. Na verloop van tijd zal de afbraak sneller gaan dan de aanmaak en zijn vaak aanvullende voedingsstoffen en toepassingen vereist.

HOE WERKT DE COLLAGEEN DRAADLIFT?

De Collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigt, verstrakt en opvult.

Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten.

De gepatenteerde originele DS-V Line collageendraden, tezamen met de unieke serums boordevol goede werkstoffen, zorgen voor meer volume in het gezicht, dit door de absorptie van het collageen in de diepere huidlaag, waardoor de fijne lijntjes gladder worden en ook de diepere rimpels worden aangepakt! De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière!

WELKE ZONES KAN IK BEHANDELEN MET DE COLLAGEEN DRAADLIFT?

Het volledige gelaat, maar ook bepaalde zones zoals voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels rond de mond, rimpels op de wangen. Ook de hals en decolleté kunnen we perfect behandelen.

HOE VAAK IS EEN COLLAGEEN DRAADLIFT NODIG?

We starten eerst met een grondige huidanalyse met de huidscan Observ 520X, we evolueren en optimaliseren jouw huidroutine. De behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen van 3-5 behandelingen, 1 behandeling per 14 dagen. Na 3-5 maanden herhaal je 1 behandeling of tijdens je reguliere behandeling steeds een paar draden.

Om het resultaat te versterken, combineer ik de collageen draadlift met een radiofrequentie behandeling.

PRIJZEN COLLAGEEN DRAADLIFT

*vanaf 99€  gelaatsbehandeling inclusief 4 draden (zone zoals fronsrimpels, neuslippenplooi ) 

*vanaf 150€ gelaatsbehandeling inclusief 12 draden 

*10€ meerprijs per draad

*vanaf 225€ gelaatsbehandeling inclusief 24 draden

*vanaf 270€ gelaatsbehandeling inclusief 36 draden
Collageen draadlift

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x