Isis mol

Collageen draadlift

JE EERSTE RIMPEL IS JE LAATSTE MET DE COLLAGEEN DRAADLIFT TECHNIEK

Tal van onderzoeken tonen aan dat wetenschappers meer en meer op zoek zijn naar natuurlijke anti-aging alternatieven voor o.a. botox- en fillerbehandelingen. De Collageen draadlift zonder naalden is een baanbrekend alternatief dat werkelijk het verschil maakt.

De originele gepatenteerde Collageen draadlift is afkomstig uit Istanbul. De collageendraden samen met een uniek stamcelserum, die door te werken volgens een specifiek protocol, geven een verbluffend resultaat op het gebied van huidverbetering. Inmiddels worden de originele gepatenteerde collageendraden in 53 landen over de hele wereld uitgevoerd, waaronder nu ook in België.

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen, een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam, bevindt zich in veel bindweefsels, waaronder de huid en de spieren. Deze stof, het elixer van de jeugd genoemd, vormt een van de belangrijkste aminozuren die de huid er jong uit laten zien. 

Vanaf eind 20, begin 30 verliest je huid ongeveer 1% collageen per jaar. Na verloop van tijd zal de afbraak sneller gaan dan de aanmaak. Rond de menopauze neemt je collageen in de eerste 5 jaar na de overgang tot wel 30% af. 

HOE WERKT DE COLLAGEEN DRAADLIFT?

De Collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigt, verstrakt en opvult.

Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten.

Ik breng de collageendraad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat de collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. De behandeling is niet pijnlijk, geen hersteltijd, er komen geen injecties aan te pas. Omdat collageen van zichzelf een groot molecuul is, kan deze niet zomaar door de huid worden opgenomen. Door de  nieuwe bijzondere technologie van deze draden, in combinatie met het stamcelserum, worden de moleculen verkleint en omgezet in Nanomoleculen, zodat het collageen nu wel wordt opgenomen in de huid! Dankzij de absorptie van het collageen worden de rimpels tot in de diepere huidlagen aangepakt. Dit is een perfecte behandeling om de huidbarrière te versterken, de huid te verstevigen, fijne rimpeltjes glad te strijken en diepere rimpels te verminderen. 

WELKE ZONES KAN IK BEHANDELEN MET DE COLLAGEEN DRAADLIFT?

Het volledige gelaat, maar ook bepaalde zones zoals voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels rond de mond, rimpels op de wangen. Ook de hals en decolleté kunnen we perfect behandelen.

HOE VAAK IS EEN COLLAGEEN DRAADLIFT NODIG?

We starten eerst met een grondige huidanalyse met de huidscan Observ 520X, we evolueren en optimaliseren jouw huidroutine. De behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen van 3 behandelingen, 1 behandeling om de 10-14 dagen. Na 3 maanden herhaal je 1 behandeling voor optimaal resultaat.

Om het resultaat te versterken, combineer ik de collageen draadlift met een radiofrequentie behandeling.

HOELANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR? 

Gemiddeld heb je tussen de 6 à 8 maanden plezier van je collageen draadlift kuur. Hormonen, zon, vrije radicalen, suiker (glycatie), roken, pollutie, zijn verschillende factoren die invloed hebben op je collageen synthese. Hier heb je zelf deels een invloed op.

DE VOORDELEN?

*een revolutionaire ant-aging behandeling

*een natuurlijk alternatief voor Botox en fillers

*rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen

*je behoudt je natuurlijke gelaatsuitdrukking

*het verouderingsproces vertraagt

*direct zichtbaar resultaat

*je ziet duidelijke porie reductie

*verterkt je eigen collageensynthese

*versterkt je huidkwaliteit en huidbarrière

*verbetert de elasticiteit en dichtheid van je huid

*verbetert het volume

*geen hersteltijd

*naaldloze draadlift

*geschikt voor alle huidtypes

*geschikt voor dames en heren

PRIJZEN COLLAGEEN DRAADLIFT

Zonebehandeling: 99€ (zone zoals fronsrimpels, neuslippenplooi ) 

Volledig gelaat: vanaf 149€ 

Volledig gelaat met hals: vanaf 225€
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x