phone 014 31 65 41

Peelings NOON Aesthetics

Uitzonderlijke resultaten met NOON Aesthetics

Huidverbetering voor acne, rosacea, pigmentatie en anti-aging met medische resultaten.

Wij geloven dat iedereen een mooie huid verdient. Met Noon Aesthetics is het mogelijk indrukwekkende resultaten te behalen bij huidveroudering, pigmentatie, acné en andere huidproblemen. Door een juiste combinatie van salonbehandelingen en producten voor thuiszorg voelt uw huid op korte termijn aan als nieuw.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie die in de producten aanwezig is, is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en peelings te werken, ZONDER dat u te maken heeft met de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie, vervelling of een onaangenaam (pijnlijk) gevoel.

NOON geeft indrukwekkende resultaten bij:

Anti-aging

Hyperpigmentatie

Rosacea

Acne

Huidveroudering

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben.

Een goed voorbeeld is het ingrediënt pure Retinol (Vit A). De maximale dosering van Pure Retinol in crèmes of serums is 0,3%. Bij hogere doseringen treden reacties en irritaties op. Dankzij het gepatenteerde DermShield heeft NOON serums voor thuisgebruik met 1,0% en zelfs 1,6% zonder bijwerkingen. Waardoor het begrip anti-aging een totaal nieuwe dimensie krijgt en de normen naar een ongeziene hoogte brengt.

Het gebruik van deze componenten van gecertificeerde ingrediënten, waarbij geen concessies gedaan worden aan de exacte concentraties maakt het mogelijk om de best mogelijke resultaten te behalen die tegenwoordig op het gebied van huidverbeteringsproducten bereikbaar zijn.

Heb je niet echt een huidprobleem dan zorgt NOON ervoor om je huid zo lang mogelijk jong te houden!

Al onze behandelingen gebeuren met een vernieuwde methode van huiddiagnose + een gratis nauwkeurige huidscan met Observ 520X, zo krijgt jouw huid precies wat ze nodig heeft!

NOON Aesthetics is geschikt voor dames en heren.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x