phone 014 31 65 41

Line Correction [BTX-HA] (Rimpels)

Met LINE CORRECTION [BTX-HA] heeft Ericson Laboratoire een nieuw expertgamma ontwikkeld voor de behandeling van zowel dynamische als statische rimpels en rimpels als gevolg van oxidatieve stress.

De technologie van deze lijn bestaat uit de combinatie van verschillende hoogwaardige werkstoffen. Deze zijn geselecteerd op hun werkzaamheid tegen:

*Dynamische rimpels gelegen op het bovenste deel van het gelaat zoals de horizontale lijnen op het voorhoofd, de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes rond de ogen.

* Statische rimpels aan de onderkant  van het gelaat, zoals de nasolabiale plooien, marionetlijnen en rimpels in de hals en décolleté.

*Fijne lijntjes veroorzaakt door uitdroging en oxidatieve stress. 

Essentiële actieve ingrediënten:

NEURO-ONTSPANNEND PEPTIDE COMPLEX 

Een innovatief complex van 2 hoogwaardige peptiden: Synapeptide en Vipsylamine , om de intensiteit van de spiersamentrekkingen te beperken voor een zachtere uitdrukking en ontspannen gelaatstrekken.

HYALUFILL

Deze nieuwe generatie opvulbolletjes dringt door tot in de bovenste lagen van de opperhuid en blaast zich op door tissulair water te absorberen om de huid strakker en voller te maken, het huidoppervlak gladder te maken en het vochtgehalte op peil te houden. 

Om de meest voorkomende anti-aging problemen op te lossen is het van essentieel belang rekening te houden met het bestaan van verschillende soorten rimpels. Elk van hen vereist een specifieke aanpak en alleen de combinatie van complementaire huidverzorgingstechnologieën zal dus helpen om een zichtbaar gladdere en jeugdigere uitstraling te bekomen.

De formules combineren een neuro-relaxerend peptidecomplex geïnspireerd op Botulinum Toxine behandelingen, geconcentreerde opvulbolletjes van hyaluronzuur om de huid gladder te maken en anti-oxidanten om de vorming van nieuwe lijntjes te beperken. 

Behandeling tegen rimpels

Line Correction: 125€

*epilatie inbegrepen in de behandeling


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x